Få hjælp til installation af en varmepumpe på Lolland

17 oktober 2021
Silje Hansen

advertorial

Varmepumper kan du i dag finde i mange forskellige størrelser og varianter. Sådan overordnet set findes der to forskellige varmepumper. Du kan vælge en varmepumpe som fungerer som luft til luft eller som luft til vand. Luft til luft varmepumpen er den variant du finder i langt de fleste sommerhuse og fritidshuse. Den er forholdsvis let at sætte op og er utrolig effektiv til at skabe det perfekte indeklima i et rum. Størrelsen på varmepumpen afhænger naturligvis af, hvor stort et areal der skal opvarme.

En varmepumpe gør at du kan skabe et sundt og behageligt indeklima hele året rundt. Her kan du nøjagtigt styre temperaturen som du selv foretrækker det. Det er en af de mange fordele der gør at mange vælger at investere i en varmepumpe. Herudover er det også en investering der betyder at du kan spare penge på din energiregning, hvis du holder dit sommerhus eller fritidsbolig opvarmet på andre måder. Det kommer vi blandt ind på i artiklen her.

Sådan virker en luft til luft varmepumpe

Når du vælger at installere en luft til luft varmepumpe i dit hjem eller sommerhus, kan du vælge en løsning, hvor du kan styre den elektronisk fra din smartphone. Det vil sige, at du enten automatisk kan tidsindstille varmepumpen, så den starter op få timer før du ankommer til sommerhuset. Du kan også via din smartphone tænde den og styre temperaturen. Det betyder, at du kan skrue ned for varmen eller slukke den helt, når du ikke er i hjemmet eller sommerhuset, og tænde op inden du kommer hjem.

Hvem kan hjælpe med installation af varmepumper på Lolland?

Hvis du er fra Lolland og leder efter en VVS installatør der kan hjælpe med at installere en varmepumpe, kan du med fordel tage kontakt til avarmetekniqogvvs.dk. Her kan du også få kompetent rådgivning til at vælge den rette varmepumpe.

Flere nyheder