Find professionelt oversættelsesbureau online

06 september 2018
Astrid Pedersen
image

Et oversættelsesbureau er andet og mere end blot en virksomhed, som oversætter bøger og film til dansk. Nu om stunder har mange virksomheder brug for at kunne begå sig på det internationale marked, og da Danmark er et meget lille sprogområde, skal en virksomhed, som er parat til at ekspandere i udlandet, belave sig på at skulle levere såvel digitalt som trykt kommunikationsmateriale på flere sprog, hvis interessen hos de internationale kunder skal kunne fanges og fastholdes.

Få oversat og versioneret marketing materiale til de nye markeder

I dagens hårde konkurrence, er det ikke tilstrækkeligt at kunne begå sig på skoleengelsk for at nå de internationale kunder. Derfor bør du få foretaget professionelle oversættelser af alt det kundevendte materiale – dette gælder alt fra direct mail til de manualer, der følger med, når man køber dine produkter

Vælg et professionelt og kompetent oversættelsesbureau til at varetage hjemmeside oversættelse

Mange virksomheder negligerer eller undervurderer den opgave, der ligger i oversættelse af indhold på hjemmesiden. Mange gør det halvt, og nøjes med at oversætte visse indholdstekster i de versioner, af hjemmesiden, som foreligger på andre sprog – og glemmer at oversætte generisk tekst, som for eksempel KØB knappen i en webshop, eller NÆSTE knappen i en online kontaktformular. Det er vigtigt, at al indhold på hjemmesiden er oversat – og at oversættelserne vedligeholdes i samme grad som teksten på originalsproget – da hjemmesiden ellers vil fremstå sjusket og useriøs over for potentielle internationale kunder.

Hvis du således er ansvarlig for kommunikation internt og eksternt i en virksomhed, som står foran international ekspansion, bør du stærkt overveje at få hjælp fra et oversættelsesbureau. Professionelle oversættere vil kunne løse opgaven langt mere effektivt – og sikkert også hurtigere – end du selv har forudsætninger for. Hos eTranslate.dk kan du finde dygtige og erfarne oversættere, som er stærke i mange forskellige fagområder, og naturligvis kompetente inden for flere sprog.