Maling af badekar giver dit badeværelse et nyt udseende i løbet af kort tid

03 januar 2019
Emilie Ann Jacobsen
image

Et badekar er et fantastisk sted, hvor du kan sidde og slappe af efter en lang dag. Har du et badekar i dit badeværelse, er det derfor en rigtig god ide, at du beholder det – også selvom det måske ikke er så pænt, som du kunne håbe. Du vil helt sikkert være glad for, at du har det, i det lange løb. 

Heldigvis er der da også råd for, hvordan du kan give dit badekar et helt nyt udseende. Det kan du nemlig gøre ved at få et firma til at komme og male det. Det kan lyde fjollet at male et badekar, men det er selvfølgelig ikke rigtig maling, men en 2 komposit akryl urethan belægning. Det er derfor også et arbejde, som du ikke kan udføre selv, men du skal have en professionel til at hjælpe dig med. 

Der findes dog firmaer, der har specialiseret sig i emaljering af badekar, hvilket gør det nemt for dig at finde en professionel, der kan hjælpe dig. Det er for eksempel ny-emalje.dk. De har 15 års erfaring, hvilket gør, at du kan være sikker på at få et meget professionelt resultat. Læs mere om dem her.

Når du får malet dit badekar med den særlige belægning, er du sikker på, at du får et resultat, der kan holde i mange år fremover. Overfladen bliver nemlig meget hård og slidstærk, hvilket gør, at du kan være sikker på, at den kan holde til daglig brug gennem en årrække. 

Hvis du overvejer at skifte dit badekar ud nu, kan du derfor udskyde købet i en del år og dermed spare mange penge på ikke at skulle have et nyt badekar lige med det samme. 

Du kan have glæde af malingen af badekarret både i dit nuværende badeværelse, og hvis du har købt et hus med et ældre badeværelse.