Tag på værksted, selvom det måske ikke føles nødvendigt

23 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er nok ikke nogle af os, der lige tager på sygehuset, medmindre der er noget galt med os, for hvis man mistænker, at der er noget i vejen med en, så bestiller man tid hos ens læge først, der så kan sige, om der er noget galt, eller om man er hypokonder.

Men det er formentlig lidt ligesom at skulle til tandlæge, hvor selv dem, der ikke lider af tandskræk, de ville hellere bruge tiden på noget mere fornuftigt, for det sker som regel midt i en arbejdsdag, at man skal til tandlægen – og så koster det også penge her!

Så sådan har man det også lidt med ens bil, at man ikke kører på værksted, medmindre der er noget galt, men måske kunne det godt svare sig, hvis der nu var noget under opsejling, som man ikke havde opdaget, og som det var godt, man gjorde i god tid, så det ikke udviklede sig til en stor skade og blev dyr at fikse.

Tag et smut forbi det lokale værksted

Det kan jo ligefrem være, at når du kører hjem fra arbejde hver dag på Sjælland, så runder du dit lokale værksted i Greve, som du plejer at komme hos, hvis der er problemer med bilen, den skal til service, skiftes dæk eller noget helt andet.

Så kunne det jo være oplagt lige at køre ind, også selvom man ikke kan høre nogle mærkelige lyde fra bilen eller mistænker, der er noget galt.

Det er jo trods alt fagfolkene her, der er bedre til at stille den diagnose, end man selv er.

Er man heldig, så er der ikke noget, og så var man bare på den sikre sig, men hvis der er noget, så opfanger man det måske i så god tid, at det lige hurtigt kan fikses, og så er man videre i teksten!

Flere nyheder