Tre lækre retter, der er perfekte til en picnic

07 February 2019
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Er vejret godt, er det fantastisk at kunne pakke en madkurv og tage ud i naturen og spise din mad. Det kan være på stranden, i skoven, i parken eller bare ude i haven. Der er noget helt særligt ved at nyde sin mad under åben himmel. Men når du står og skal tilberede maden, kan det være, at du mangler ideer til, hvad du egentlig skal lave. 

Har du det sådan, kan du finde tre gode opskrifter her. For mad til picnic skal selvfølgelig altid være nem at spise, så I ikke behøver at bruge bestik til den. Vi har fået inspiration på dk-kogebogen.dk til en række lækre opskrifter. 

1. Kanelsnegle

En af de nemmeste former for mad at tage med på en picnic er kanelsnegle. De er superlækre og vil helt sikkert være et hit blandt voksne og børn. Det er nemt at spise sneglene med fingrene i forhold til en lang række andre former for kager, hvor du ville skulle bruge en tallerken og en ske. Derfor er det oplagt at bage kanelsnegle. Find en god opskrift her.

2. Kartoffelsalat

Du kan ikke helt spise en kartoffelsalat uden bestik, men den er virkelig nem at spise med bare en gaffel. Derfor er den også oplagt at tage med på picnic. Tilbered en kæmpe portion, så der er nok til alle, og tag nogle gafler med, så kan I nyde den lækre og forfriskende salat. 

3. Spyd med grøntsager og kød

Når du skal i gang med maden til picnic’en, er det også en god ide, at du tilbereder nogle spyd med grøntsager og kød. Dem kan du grille eller tilberede i ovnen. Spyddene gør det nemt at spise kød og grøntsager, hvorfor det er oplagt for dig. Spiser du ikke kød, kan du selvfølgelig bare lade være at sætte det på.