Få afsløret et sidespring via en rabbit vibrator

22 October 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Går du med en nagende mistanke om, at din partner er dig utro?

Det kan være svært at sætte fingeren på, hvad der har startet denne mistanke, men du synes, der er noget anderledes ved vedkommendes opførsel.

Personen virker pludselig en del psykisk fraværende, har ikke tid til dig, koncentrerer sig ikke om jeres samtaler, og jeres aftaler bliver aflyst, så det psykiske fravære udvikler sig til også at inkludere fysisk fravær.

Men du vil nødigt være den jaloux type, der kigger personens telefon efter og ser, hvad der er skrevet. Du vil heller ikke snage i vedkommendes sociale medier, for hvis det nu viser sig, at du udviser ubegrundet frygt og bange anelser, så kan det komme til at ødelægge forholdet.

For er det ubegrundet, så kan I løse det sammen, og I kan trøste hinanden, men der er for altid sat den kile ind, at der har været en mistanke – så kan den opstå igen?

Du vil jo heller ikke ligefrem fange din partner i akten. Det ville være det værste, og du er jo heller ikke en forælder, der vil sige, at vedkommende skal skynde sig hjem og har en deadline på at være hjemme.

Og du skal jo heller ikke til at udføre et grundlovsforhør af vedkommende, når personen endelig er hjemme ved at tjekke dufte, lommer, parfume og andet. Den slags skaber mistillid.

Måske er der dog noget andet, der kan være med til at afsløre vedkommende, som ikke kan bortforklares.

For hvis man finder noget fysisk afslørende derhjemme, der virkelig er den rygende pistol, såsom en rabbit dildo, som man nogle kalder en rabbit vibrator for, så er det svært at bortforklare det.

Man kan sige alt muligt om en glemt telefon, et stykke ikke-intimt tøj, men sexlegetøj er svært at forklare sig udenom, hvis man ikke har købt det sammen som par, og man har været sammen længe.