Find det rette sexlegetøj – læs guides online

25 November 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skranter parforholdet, og er jeres sexliv en saga blott? Eller er du single, og ønsker du dig at kunne udleve dine fantasier uden nødvendigvis at inddrage en partner? Så er sexlegetøj sandsynligvis noget for dig.

Hvorfor skal jeg investere i sexlegetøj?

Du kan nemlig give dit erotiske liv et løft med sexlegetøj, uanset om du vælger at bruge dette alene eller sammen med en partner. Nu om stunder begrænser sexlegetøj sig ikke til udelukkende dildoer til kvinder og oppustelige bolledukker til mænd. Den øgede efterspørgsel har i den grad fået markedet for sexlegetøj i alle udformninger og til alle formål til at bugne som aldrig før. Der findes mange varianter af sexlegetøj som ikke er set tidligere – producenterne har fået øjnene op for kundernes krav til kvalitet, og har måttet indse nødvendigheden af at kunne forny sig.

Inden for sexlegetøj til kvinder har denne udvikling afspejlet sig i sexlegetøj som ikke nødvendigvis er fallos formet, men som i højere grad er tilpasset den kvindelige anatomi. Og sexlegetøj til mænd har i høj grad oplevet et mærkbart løft. Hvor mænd før i tiden var henvist til enten dårlig udførte sex dukker eller legetøj til homoseksuelle mænd, findes der nu et stort og varieret katalog bestående af spændende sexlegetøj i høj kvalitet, henvendt til den kræsne single mand.

Sexlegetøj til par – en kategori for sig

Der ud over findes der også et bredt udvalg af sexlegetøj til det etablerede par, som ønsker at sætte mere krydderi på samlivet. I kan for eksempel vælge et af de morsomme vibrator æg, som hun kan have i sine trusser, og han kan styre ved hjælp af en fjernbetjening eller en app. Eller hvad med en lækker par vibrator, designet til at højne nydelsen for begge parter under selve akten? Du kan læse meget mere om de forskellige former for legetøj sex på purepleasure.dk