Find dit næste lån via Bankly

07 november 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for at låne penge har du i dag flere muligheder end for få år siden. Hvor du tidligere primært kunne låne penge i din bank har du i dag mulighed for både at låne penge i din bank, online eller i den butik du har planer om at bruge pengene i.

Den sidste mulighed er ofte i samarbejde med en online bank. Når du skal finde et passende lån kan du med fordel bruge en sammenligningsside som f.eks. Bankly. En sammenligningsside bruges til at finde flere banker som man kan søge om et lån og efterfølgende sammenligne. Fordelen ved at søge flere banker er, at du får en ide om prisniveauet og kan finde det billigste og bedste lån.

Læg et budget

Inden du ansøger om et lån, er det en god ide at starte med at få et overblik over ens økonomi. Det gør man ved først at skrive ens indtægter og udgifter ned. Forskellen er hvad du i princippet kan betale af i afdrag om måneden. 

Lav samtidig et budget. Her er det vigtigt ikke at lave et så stramt budget, at der ikke er råderum i budgettet til at mødes med venner til en kop kaffe i ny og næ. Med mindre det kun er i kort tid du ikke har penge, skal du som udgangspunkt ikke have et meget stramt budget. Det vil også gøre dig økonomisk sårbar, især imod uforudsigelige udgifter. 

Det er vigtigt at man ikke har så stramt et så stramt budget at der ikke er plads til uforudsigelige udgifter for ellers risikere du at ende i RKI som dårlig betaler. Som dårlig betaler har du svært ved at få en konto i en bank, tegne noget så almindeligt som et telefonabonnement er umuligt og du kan ikke få et lån, uden at det koster markant mere.

Flere nyheder