Flotte strømpebukser til hverdag og fest

18 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Elsker du at klæde dig festligt ud, og give den ekstra og særlig meget gas med det flirtende udtryk? Så har du brug for et par strømpebukser, som på frækkeste vis fremhæver dine bens forførende kurver og gør den smukke og skinnende i overfladen på én og samme tid.

Hvilke strømpebukser skal jeg vælge?

Du kan altid finde et par strømpebukser, som passer præcist til dig. Udvalget er stort og righoldigt – og du kan vælge og vrage i en mangfoldighed af strømpebukser i alskens farver, mønstre, materialer og størrelser. Uanset om du hører til de kurvede kvinder, eller om du er den slankere type, vil du kunne finde et par strømpebukser, som fremhæver netop dine mest flatterende træk.

Har du for eksempel tynde ben, kan du vælge et par strømpebukser med ekstra shine, som får benene til at fremstå lange og flotte, samtidig med at alle kurver fremhæves på ekstra forførende vis. De kraftige ben kan med fordel klare en flot og retro agtig søm på bagsiden, som giver benet ekstra længde og virker slankende. Og er du i forvejen velsignet med lange model ben, kan du eksperimentere med net strømpebukser, eller måske strømpebukser med ekstra fræk pynt, for eksempel sløjfer, lacings eller strømpebånd foroven.

Hvad er fordelen ved strømpebukser?

Måske synes du ikke, at strømpebukser er særligt frække i forhold til eksempelvis selvsiddende strømper. Men strømpebukser har den fordel, at de bliver oppe uanset hvad – og du får ikke buler på lårene, hvilket selvsiddende strømper godt kan afstedkomme.

Med strømpebukser kan du samtidig vælge en model, som strammer maven og hoftedellen ind ved hjælp af et særligt shaping design. Og skal dine strømpebukser være ekstra sassy, kan du altid vælge en bundløs model! Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af strømpebukser i alle størrelser på https://www.love-lingeri.dk/stromper-leggings/strompebukser