Forøg værdien af din bolig med en gulvafslibning på Vesterbro

28 March 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når en ejendomsmægler skal værdisætte et hus eller en lejlighed, spiller gulvet en stor rolle. Det er ingen hemmelighed, at et sundt og lækkert trægulv er et stort aktiv i denne forbindelse. Hvis din bolig er udstyret med et intakt trægulv, som dækker hele boligens areal (med undtagelse af vådrum som for eksempel badeværelse, køkken eller bryggers), vil det trække op i mæglerens vurdering af din boligs værdi. Og samtidig kan du være sikker på, at potentielle købere vil se positivt på et lækkert trægulv, når lejligheden eller huset vises frem ved åbent hus arrangementer og private fremvisninger. Træ er nemlig det bedste og mest velegnede materiale som gulvbelægning, og derfor i særdeles høj kurs.

Forskøn dit trægulv forud for et salg af bolig

Dette gælder selvfølgelig kun i det omfang, at dit trægulv ikke bærer præg af alvorlige skader, og i det hele taget fremstå pænt og ensartet i overfladen. Derfor er det en rigtig god idé, at du tager trægulvet i dit hus eller i din lejlighed i øjesyn, før du sætter din bolig på markedet.

Det kan godt være, at du ikke selv har lagt mærke til det, men årevis af daglig brug har med stor sandsynlighed sat sit tydelige præg på dit trægulv. Og selv om dit gulv grundlæggende er sundt, vil overfladiske skønhedspletter så som skjolder fra spildte væsker, småskrammer og ridser samt de grimme slidspor af nedtrådt skidt og støv få dit gulv til at tage sig ucharmerende og trist ud. Du vil, med andre ord, kunne vinde rigtig meget ved at investere i en professionel gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvmand til at forestå min gulvafslibning?

Det er vigtigt, at resultatet bliver så pænt og ensartet som muligt. Derfor bør du lade din lokale gulvmand tage sig af såvel gulvafslibning som efterfølgende behandling. Få et godt tilbud på gulvafslibning på gkservice.dk