Gør dig sexet med en corsage

18 December 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan lyde lidt mærkeligt, at man kalder det en corsage og ikke et corsage, men det hænger nok sammen med, at man kalder det et korset og ikke en korset, hvilket nok er det udtryk vi bruger mest på dansk – og de to begreber er da også godt beslægtet.

Et korset har udviklet sig fra at være noget, som kvinderne brugte til at fremhæve deres kjoler og snorre kroppene inde, så de kunne få en alt for tynd og ofte usund talje til at være noget, man bruger i frække sammenhænge specielt.

For skal man sætte det på spidsen, så yder et korset ikke rigtig nogen gavnlig virkning længere, så det er blevet lidt et overskudslager af noget fra en svunden tid, men det ser samtidig virkelig lækkert ud.

Og det er da netop også det med at kunne kigge på det, der kan gøre en stor forskel for folk, for hvor man modsat tidligere aldrig fik syn på disse beklædningsgenstande på en kvinde, så er vi nået til en mere frisindet kultur, hvor man kan se kvinder i den slags munderinger visse steder.

Selvfølgelig vandrer den slags sjældent ned ad gaden på den måde, men man kan finde den slags lækre tøj på blandt andet stripklubber, til bulesque-shows og ikke mindst i soveværelset.

Derfor kan man bruge et korset til både underholdning og leg af den frække slags, for ret beset kunne man jo bare nøjes med noget frækt lingeri i form af en BH og en trusse, men der er nu bare lidt lækkert ved at se blandt andet kvinden i lidt mere – og dermed en corsage.

Således kan du blande det sammen med andre beklædningsgenstande fra den frække skuffe, eller hun kan nøjes med blot at have en corsage på, og hun vil stadig se virkelig sexet ud.