Grøn varme og effektiv opvarmning af din bolig med en varmepumpe

07 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter en måde, hvorpå du kan spare penge i forbindelse med opvarmning af din og din families bolig? Så er der faktisk mange muligheder.

Du kan vælge at lade husets tag og ydermure efterisolere således at varmen ikke fiser ud gennem diverse utætheder. Og du kan lade denne procedure supplere med en udskiftning af alle ruderne i husets vinduer med mere isolerende og energi besparende af slagsen.

Hvordan kan jeg skrue yderligere ned for varmeregningen?

Hvis du gerne vil spare endnu flere penge uden lige frem at skulle gå rundt og fryse i dit eget hjem, kan du virkelig flytte nålen hvad angår besparelser ved at anskaffe dig en energieffektiv varmepumpe. Med en varmepumpe kan du skære en ordentlig luns – faktisk helt op til halvfjerds procent – af husstandens udgifter til opvarmning af boligen.

Varmepumpe

Uanset om du varmer stuer og værelser op ved hjælp af dyre, elektriske varmeapparater, eller om opvarmningen foregår ved hjælp af et gammelt, udtjent fyr, kan du roligt regne med at en varmepumpe giver dig en besparelse der kan mærkes. Og derfor anbefales det at du så hurtigt som muligt får sat denne udskiftning i værk.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Hvis dit hus varmes op ved hjælp af elektricitet, er det en luft til luft varmepumpe du skal have fat på. En luft til luft varmepumpe varmer luften op med langt større effektivitet – og ved anvendelse af langt mindre energi – end en elektrisk radiator.

Er det fyret, der skal skiftes ud, skal der der imod en luft til vand varmepumpe på banen – i hvert fald hvis du er glad for dine vand radiatorer. Du bør altid få professionel hjælp i forbindelse med valg af luft til vand varmepumpe, så du er sikker på at vælge en med den rette kapacitet. Klik ind og læs mere på Amalo.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/