Har du problemer med et nedslidt badekar?

28 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Badekar kan godt blive nedslidte med tiden. Det skyldes primært, at kalken får lov til at sætte sine spor på din emalje i badekarret. Det kan se noget så grimt ud, hvorfor du skal overveje at få det re-emaljeret. Er du nysgerrig på at høre mere om dette? Så kan du læse med i dette indlæg.

1. Ny emalje kan give dig et nyt badekar

Du kan spare en masse tid og penge på at få emaljeret dit badekar på ny. Det betyder, at den eksisterende emalje kan blive slebet ned, og der kan påføres noget nyt. Det ligner lidt glasur, som du smører ud på badekarret. Det skal have lov til at sætte sig, for at det kan give en glansfuld overflade.

Dit badekar kan komme til at se helt nyt ud. Standardfarverne til emaljering er hvid, sort og grå, men du kan vælge en anden farve, hvis du ønsker det. Hvis der allerede er en emaljebelægning oven på dit gamle badekar, som har en uinteressant farve, så kan du få lagt en ny emalje, der er hvid. Hvidt er bare altid en klassiker, og det er tilløst.

2. Det kan spare dig penge

Hvis dit badekar har en slidt emalje, og du ønsker at give det et andet udseende, foreslår vi, at du vælger at emaljere det i stedet for at købe et nyt. Hvorfor? Du kan spare penge og stadig få det udseende, du ønsker, ved at få dit gamle badekar re-emaljeret. Badeværelser kan være dyre, og et badekar med en flot emalje er en god investering. Så hvis du har et gammelt badekar, hvor emaljen er grueligt nedslidt, så kan du i stedet for at betale dyre domme for et nyt badekar, få re-emaljeret dit gamle. 

3. Hvad skal det koste dig?

Omkostningerne ved re-emaljering kan variere. Du skal kontakte en pålidelig specialist, så du selv kan finde ud af prisen, før du går videre med projektet. Ellers kan du søge på Google efter “re-emaljering af badekar pris“, og se hvordan markedet ser ud. Det kan godt koste dig mere at gøre det selv, hvor du i stedet kan spare tid på at få det udført af en professionel. 

Flere nyheder