Her finder du et stort udvalg af Kay Bojesen træfigurer

18 December 2019
Silje Hansen

editorial

Når det kommer til indretning, er det noget vi i den grad har fået større fokus på i Danmark. Det har blandt andet betydet, at boligindretning er noget vi investere i. Der bliver derfor lagt tid og energi i at få skabt et hjem, der viser hvem der bor der, hvad man kan lide og hvad man evt. laver til hverdag. Da rigtig mange mennesker i Danmark går op i indretning, bliver der arbejdet på at skabe et unikt hjem, hvor man har sat sit personlige præg. Det kræver blandt andet at man kan finde nogle genstande og elementer, som der ikke er særlig mange der i hjemmet. Hvis du er en der går op i boligindretning, hvor du vægter kvalitet, design og dansk produktion, så er Kay Bojesen et godt bud på indretningsgenstande, der vil kunne sætte præg på dit hjem. 

Hvem står bag Kay Bojesen?

Den velkendte og populære danske designer Kay Bojesen var sølvsmed og blev for alvor kendt for at skabe og udvikle træfigurer, som der var liv, charme og humor i. Han her med tiden udviklet mere end 2.000 forskellige træfigurer, som for alvor fik sin succes tilbage i 1990’erne. Det er den dag i dag stadig populært og er til at finde i mange indretningsbutikker rundt i hele landet. Særligt er det Kay Bojesen aben og fuglen som er de mest solgte og populære rundt omkring i de danske hjem.

Hvor kan du købe Kay Bojesen produkter?

Der bliver som sagt solgt Kay Bojesen træfigurer rundt omkring i hele landet. Du finde derfor i mange fysiske indretningsbutikker i de lokale byer og på flere forskellige webshops. Det er dog med at finde en pålidelig webshop, som kan yde hurtig levering, god service og ikke mindst tilbyde en af Kay Bojesens træfigurer til en god pris.