Hvilke dyr kan du godt lide?

13 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der eksisterer mange dyr derude, og det er næsten sikkert, at vi ikke har opdaget dem alle endnu, om det er dybt inde i en jungle, eller det er langt nede i verdenshavene.

Desuden udvikler dyr sig også for at tilpasse sig, så der kan jo være kommet nye arter til, som du sidder og læser den her artikel.

Der er nok også en meget lille chance for, at du kender til alle de dyr, der findes, og du kan da med det samme lave en konkurrence med en ven om, hvem der kan komme på flest dyreracer – det kan godt komme til at tage tid.

Men der er også de arter, som man virkelig skal være mærkelig for ikke at kende, om det er en sad hun med et hundetegn, eller det er en huskat i en kattebakke.

Dyr

Der er virkelig mange dyr derude!

Og dyr er virkelig fascinerende, når man begynder at dykke ned i, hvad de kan, hvad de er for nogle størrelser, og hvor længe de har været her.

Der er jo en grund til, at der er mennesker derude, der har dedikeret sig til at forske i dyr.

Og enhver TV-udbyder med respekt for sig selv har da mindst én kanal, som der er dedikeret til dyr alene.

Vi finder også hele tiden ud af nye ting om de her, og i og med at der som nævnt kommer flere arter til, og de hele tiden udvikler sig, så bliver det en undersøgelse, som der aldrig ender.

Men det er meget forskelligt, hvad vi kan lide af dyr, for der er dem, der vil have dyr med pels, mens andre bedst kan lide øgler, og nogle foretrækker igen fisk – og så skal vi ikke glemme dem, som der elsker edderkopper og rotter!

Og sådan er vi – og dyrene – så forskellige.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/