Kan du holde dine bestikbakker rene?

02 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der findes de skuffer, som der har indbyggede bestikbakker i sig, og så findes der de separate af slagsen, som man kan sætte ind i forskellige skuffer, så man kan omdanne sådan en til en bestikskuffe.

Andre kan man sætte helt andre steder, da de kan stå frit, så man kan have ens bestik til rådighed forskellige steder end bare i skuffer, hvis man nu har specielle ønsker til den slags, eller man gerne vil kunne få fat i bestikket, uden man skal hen at åbne en skuffe først.

Det er trods alt bedre, end at man har alt bestikket liggende fremme.

Men dog ser man, at disse bestikbakker hurtigt kan blive bestikke, og selvom de ikke er så svære at gøre rene, især hvis man kan udtage dem, så ville det jo være mest fordelagtigt, hvis man kunne sørge for, at man ikke alt for tit skulle gøre dem rene.

Hold bestikbakker rene så længe som muligt

Man kan let komme til at glo sig blind i, at sådan en bestikbakke altid er ren, men der er måske fordi, man har et mentalt billede af den, fra da men begyndte at bruge den fra ny, så man ikke har set de små forandringer af urenheder, der er kommet til den.

Det kan have at gøre med, at der langsomt har ophobet sig naturligt skidt i bakken, der ikke kan komme ud af sig selv, når man tager ting i bakken.

Desuden skal man prøve at fjerne alt bestik med jævne mellemrum, så man kan komme til bunds i sådan en skuffe, så man kan se, hvordan den rent faktisk tager sig ud.

Dernæst skal man også huske at rengøre alt bestikket og tjekke, at det er helt tørt, før man lægger det ned i sin respektive lomme i bakken.

Flere nyheder