Køb en Nissan Qashqai med fart i!

14 October 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

En Nissan Qashqai er en lækker bil med masser af hestekræfter, udstyr, plads og vigtigst af alt fart over feltet. Den er perfekt til dig med familie og børn, som stadig vil have en smart bil, der kan køre stærkt. Den skønne bil er elsket af mange og flere gange kåret som bedste lille SUV.

Derfor skal du vælge en Nissan Qashqai 

Der er mange gode grunde til at vælge denne fantastiske, japanske bil. Den er i en klasse for sig selv. En af de der større biler, som ikke er alt for stor, selvom du bor i byen. Så står den også godt fast med sine fire store hjul og de lækre, franske turbokræfter, som du finder under motorhjelmen. 

Qashqai’en blev først produceret i 2007 og siden da er flere nye, opgraderede årgange blevet lanceret. Afhængig af hvor ny en model du vælger, kan du få rigtig meget udstyr i din Qashqai. Det er en bunke teknologi på fire hjul. Der er mange smarte ting som:

– Parkeringssensorer

– 3D kort 

– Smartphone opkobling

– Stemmegenkendelse

– Touchscreen

– Lane assist funktion

– El-ruder

– og meget mere. 

Oveni alt dette lækre teknologi og udstyr ser den jo også bare drøngodt ud, når den suser afsted på landevejen eller motorvejen!

Find en Nissan Qashqai til en god pris hos Biltorvet

Hos Biltorvet.dk kan du finde din nye Qashqai til en god pris. Udvalget her på siden rummer en helt masse nyere og lettere brugte Nissan modeller heriblandt Qashqai. Det er typiske brugte modeller, der forhandles ved forskellige bilforhandlere i Danmark. Udvalget af alle Qashqai modeller er samlet på en side, så du bedre kan få et overblik. 

På Biltorvet.dk finder du lige nu mere end 43.000 annoncer. Så hvis du ikke finder den helt rigtige Nissan Qashqai i dag, så er den der måske i morgen – hvem ved?

Start jagten på din nye Nissan Qashqai hos Biltorvet i dag.