Kom vidt omkring med mad ud af huset

04 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man er den arrangør, der står for at finde ud af, hvad der skal indkøbes i form af mad ud af huset til ens arrangement, så ved man jo i det store omfang, hvad der kommer til at være af mad.

Her vælger man som oftest noget, som man kender til, så man ved, hvad det er, man ender med at få; på den måde skal man ikke stå med en masse mad, som man ikke kender til, og få vil spise, fordi man bare gik efter noget, der lød fint.

Dog kan det lige være, man skal slå nogle udtryk op eller spørge dem, der laver maden ud af huset, hvad det egentlig i overordnet og detaljeret omfang er af mad, så man er sikker på, hvad man får.

Men er man gæst, så går man måske ind til det med mere vagt indtryk og kender ikke til det hele.

Prøv lidt af hvert fra af mad ud af huset

Her er det klart, at man går efter det sikre, men man skal ikke tage for meget, da der også skal være til de andre gæster.

mad ud af huset

Men hvis man ikke er den type, som der har allergier, så bør man unde sig selv at prøve noget af det andet mad, som man ikke kender til – det er trods alt gratis, så man har ikke noget at miste.

Man kan tage en lille smule, hvis det nu viser sig, at man slet ikke kan lide det, men ellers er det god stil at spise op.

Og hvem ved, måske ender man med at opdage noget mad, som man ellers aldrig ville have opdaget, og det bliver måske ens livret!

Det var aldrig sket, hvis man tog de sikre valg, hvorfor det nogle gange er smart at komme ud af ens komfortzone.