Låneguide: Kviklån VS banklån

19 February 2020
Silje Hansen

editorial

I denne artikel prøver vi at forklare, hvad forskellen vil være fra at ansøge om et kviklån til at låne penge i banken. Generelt kan det ikke sammenlignes, da det er to meget forskellige lånetyper. I sidste ende er begge et lån, hvorfor det alligevel godt kan holdes op mod hinanden. Der er både fordele og ulemper ved begge løsninger.

Hvorfor vælge et banklån?

I banken er man blandt andet kendt for ikke at tilbyde dig et lån med det samme. Der kræves ofte at du skal kunne fremlægge et budget over din økonomi og der ligger en redegørelse for, hvad pengene skal bruges til. Hvis det er et større lån vil der også typisk stilles krav til at der tages sikkerhed i lånet. Du får til gengæld en ret fornuftig rente og mulighed for at kunne afdrage pengene retur med luft og plads i økonomien. 

Hvorfor vælge et kviklån?

Et kviklån er det helt ideelle for dig, som enten har et akut behov for penge nu og her, eller for dig som har en stor drøm du ønsker at realisere med det samme. Det kan være alt lige fra en stor drømmerejse, købe det sommerhus du altid har drømt om eller bilen du har kigget efter i mange år.

Vælg kviklån hvis du ønsker en hurtig udbetaling

En af de store fordele ved at ansøge om et kviklån med nemID er blandt andet, at du kan forvente at få hurtigt svar, når du skal låne penge. Faktisk allerede inden for ganske få minutter har du et svar i indbakken på om du er godkendt til lånet eller ej. Hvis du bliver godkendt kan du få pengene udbetalt med det samme, så de bliver direkte overført til din konto samme dag. Hvis du derfor har et akut behov kan du lån penge hurtig udbetaling her.