Personlige og unikke smykker fra Heiring

12 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle købe en gave til en helt særlig kvinde, som betyder meget for dig, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Når du køber smykker til kvinderne i dit liv, vil dit valg af smykker fortælle dem meget – især om dit syn på dem.

Hvis du ønsker at gøre din mor, søster, hustru eller kæreste lykkelig, går du således efter en smykkehandler, hvor du er sikker på at få kvalitet for pengene. Du kan for eksempel se det flotte udvalg af heiring smykker hos Fangels.

Hvad er Heiring smykker?

Smykker fra den danske smykke producent Heiring er smykker med historie og personlighed. Når du køber et smykke eller et vedhæng fra Heiring, køber du ikke blot et smykke, men en ganske unik fortælling. Den søde, klassiske skytsengel fra Heiring er et prima eksempel på et smykke, som er mere end et smykke.

Skytsengelen symboliserer lys og beskyttelse samt held og lykke i tilværelsen. Med en skytsengel er du aldrig alene. Derfor egner den skønne skytsengel, som blandt andet fås som vedhæng til halskæder eller som ørering, sig som gaven til den unge pige, som skal til at stå på egne ben i tilværelsen – eller eventuelt som den perfekte gave til dåbsbarnet eller til konfirmanden.

Heiring producerer dog også smykker til det mere modne publikum. Se for eksempel Feather kollektionen, som tæller fjer fremstillet i det pureste sølv og i flere forskellige varianter og størrelser. De elegante og eksklusive fjer fås i rent sølv, i forgyldt sølv og i oxideret sølv, og kan kombineres på kryds og tværs for det helt unikke og personlige udtryk. Fjeren i Feather kollektionen er samtidig de ideelle samler objekter – så her går du under ingen omstændigheder galt i byen, når du skal købe jule eller fødselsdagsgaver til kvinden i dit liv.

Find Heiring smykker online på fangels.dk