Professionel gulvafslibning Vesterbro – når resultatet skal stå knivskarpt

12 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Er dit hjem udstyret med et flot og intakt trægulv – det være sig eksempelvis sildebens parket, massive egeplanker eller et af de klassiske bræddegulve, man ofte ser i byejendomme – kan du regne dig selv som værende heldig og privilegeret. Et sundt og velholdt trægulv er nemlig et ubetinget aktiv for et hus eller en lejlighed. Og der bliver længere og længere imellem de boliger, som stadig har deres originale trægulve i behold.

Dette skyldes, at beboerne i højere grad ønsker gulve, som er lettere at vedligeholde, og derfor ofte skifter de gamle trægulve ud med gulve af materialer så som epoxy, cement eller beton, eller lægger linoleum eller klik parket oven på det eksisterende trægulv. Og nyere byggerier er sjældent udstyret med trægulve, da træ som gulvbelægning er temmelig dyrt.

Pas godt på dit fine trægulv

Derfor bør du værne om dit trægulv. Såfremt træværket er sundt og intakt, gør det faktisk ikke så meget, at det er lidt slidt i overfladen. Hvis du ønsker at få dit trægulv til at fremstå nyt og flot, som det var da det netop var blevet lagt, kan du vælge at lade en professionel gulvsliber fjerne de overfladiske skønhedspletter med en effektiv og billig gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes de øverste 1 – 2 millimeter af gulvets overflade. En gulvafslibning er således langt mere skånsom end en gulvafhøvling, hvor helt op til en halv centimeter kan ryge af. Derfor tåler de fleste trægulve fint en grundig gulvafslibning – og bliver i de fleste tilfælde utroligt flotte.

Vælg en professionel fagmand til gulvafslibning

Du bør dog ikke kaste dig ud i denne omfattende opgave på egen hånd. En dygtig gulvsliber vil kunne opnå et langt mere ensartet resultat end du selv vil kunne – og så sparer du både tid og besvær. Læs mere om professionel gulvafslibning på gkservice.dk