Sådan kan du lære mere om autentisk lederskab

08 februar 2022
Steffen Pedersen

editorial

Hvis man er i en position hvor man er leder for andre mennesker, så findes der mange forskellige ledelsesstile man kan praktisere. Ikke alle er lige effektive og det er derfor en god idé at sætte sig ned og evaluere om den stil man nu praktiserer, også er den der bedst for de mennesker man er ansat til at lede.
Mennesker er forskellige og det kan være svært at ramme en stil, der bringer det bedste frem i alle, men ved at benytte sig af autentisk lederskab, kan man ramme forholdsvis bredt. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan finde kilder der kan lære dig mere om dette spændende emne.

autentisk lederskab

Brug menneskerne i dit netværk

Hvis man befinder sig i en lederskabsposition, så kender man med stor sandsynlighed også andre der befinder sig i den samme situation. Enten i forbindelse med ens egen arbejdsplads, eller andre man kender fra branchen eller fra netværksgrupper. Udnyt dette netværk og brug det til at sparre med andre i samme situation som dig selv.

Søg viden på internettet

Internettet er et sted med alverdens oplysninger, så det er også en god kilde til læring i forhold til at praktisere autentisk lederskab. Denne viden kan opsøges og findes i form af diverse forskellige artikler og blogindlæg rundt omkring på internettet. Der findes også forskellige former for kurser man kan deltage i, samt e-bøger man kan købe og downloade.

Søg viden på biblioteket

Hvis du foretrækker fysiske bøger, så er der også skrevet rigtigt mange bøger om emnet, som man gratis kan låne på biblioteket. Det kræver blot af du har adgang til at låne bøger. I gamle dage skulle man have et lånerkort, men nu kan man blot oprette sig som bruger på bibliotekernes hjemmesider og kræver blot at du har dit sygesikringsbevis klar.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/