Sådan passer du på dit gulv

12 februar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du lige har fået nyt gulv, og du gerne vil passe ekstra godt på det, så det holder i mange år frem, så findes der forskellige muligheder for dette. Vi har lavet en liste med ter tips til, hvordan du kan passe bedst muligt på dit gulv. Hvis du vil blive klogere, så læs med herunder. 

gulvafslibning i Jylland

Vedligehold

Hvis det er trægulv du har fået lagt, så er det en god ide, at få det behandlet. Dette kan du blandt andet gøre ved at få det lakeret eller ferniseret. Dermed kan gulvet holde til lidt mere, end hvis det er ubehandlet. Det er også vigtigt, at du får repareret gulvet, hvis der er kommet ridser i lakken. Dette kan et gulvfirma hjælpe dig med. 

Gulvafslibning

Hvis dit gulv har fået en masse skader, så er den bedste løsning, at kontakte en professionel. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor store skaderne er. I de fleste tilfælde kan gulvet piftes op med en omgang gulvafslibning. Du kan finde et firma, der kan hjælpe dig med at slibe dit gulv ved for eksempel at søge på Google. Her er der også mulighed for at finde et firma, der ligger i nærheden af dig. 

Rengøring

Det er også vigtigt at rengøre dit gulv. Alt efter, hvilken behandling dit gulv har fået, så findes der forskellige metoder, der passer bedst hertil. Hvis dit gulv er lakeret, så er det nok at vaske det med universalrengøringsmiddel opløs i varmt vand. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst muligt rengør dit gulv, så kan du altid spørge et gulvfirma ad. Der findes nemlig også rengøringsmidler, der er specielt udviklet til trægulve i forskellige former. Sæbespåner er også en god måde at vaske gulv på. Husk, at når du vasker gulvet, så sørg for at vaske med årene, så du kan løsne skidtet fra gulvet. 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/