Udnyt pladsen på børneværelset bedre med en højseng

21 February 2023
Emilie Ann Jacobsen

Vil du skabe mest muligt plads på børneværelset, bør du altid tænke i kubikmeter frem for kvadratmeter. Der er nemlig meget ekstra plads at hente, hvis du tænker i højden. Både i forhold til opbevaring og i forhold til, hvordan dit barn sover. En højseng kan for eksempel give plads til, at der kan sove to børn på samme værelse – eller at der kan være plads til opbevaring, hule eller skrivebord under sengen. Lige gyldigt hvad får dit barns seng altså flere funktioner, når du vælger en højseng. 

Et af de steder, hvor du finder et stort udvalg af højsenge, er hjemmesiden Littlehugs.dk. De forhandler en række former for møbler og tilbehør til børneværelset, deriblandt har de også et stort udvalg af senge. Der er højsenge i mange udfordringer, så du netop kan indrette det, så det passer til dit barn. Skal flere børn sove sammen, er der højsenge med to eller endda tre senge i. Du kan også finde med skuffer til opbevaring, skrivebord og mange andre løsninger. Se mere her

højseng

Nettet gør det nemt at vælge højseng med dit barn

Det kan virke uoverskueligt at skulle have sit barn med et i møbelhus. Samtidig er det jo barnets værelse, du er ved at indrette, så det kan være en god ide, at du tager ham eller hende med på råd. Det øger typisk sandsynligheden for, at dit barn bliver glad for, hvordan værelset kommer til at se ud. 

Når du handler på nettet, er det nemt for jer at sidde og se på de forskellige modeller af senge og finde frem til, hvilken der vil passe bedst til barnets behov. I kan se på, hvilke udformninger og farver de fås i, så du kan få en seng, der passer præcis til den stil, dit barn har – og med den stil, du har tænkt, der skal være på børneværelset.