Varm boligen op med en varmepumpe

15 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at investere i en varmepumpe, en er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Så læs med her.

Hvilke slags varmepumper findes der?

Grundlæggende fås varmepumper i to forskellige typer: Luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

En luft til luft varmepumpe er en glimrende erstatning for en elektrisk radiator idet den på langt mere effektiv vis opvarmer luften i boligen. Med en luft til luft varmepumpe får du både ventilation og luftrensning i stuer og værelser – og det til en langt lavere elpris.

En luft til vand varmepumpe er det billigste og mest klima venlige alternativ til et olie, gas eller pillefyr. Med en luft til vand varmepumpe kan du således spare rigtig mange penge på din varmeregning og samtidig bidrage positivt til den grønne omstilling.

Du kan derfor med fordel skrotte fyret til ære for en varmepumpe luft til vand. Og vælger du en varmepumpe med de helt rigtige specifikationer kan du være helt sikker på at få mest mulig varme for dine penge.

Lad en professionel VVS’er hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe

Hvis du er i tvivl om hvilken luft/vand varmepumpe du skal vælge til din bolig er det en god idé at tage mod råd og vejledning fra professionelle fagfolk.

En VVS’er med mange års erfaring og ekspertise inden for luft til vand varmepumper vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde en varmepumpe som i kapacitet og ydeevne modsvarer din families behov for opvarmet vand og din boligs størrelse.

I København finder du VVS virksomheden Amalo. De dygtige VVS teknikere hos Amalo er specialister inden for varmepumper luft til vand, og har således de stærkeste forudsætninger for at kunne rådgive dig omkring valg af varmepumpe. Du kan læse mere, og kontakte Amalo direkte via virksomhedens hjemmeside på Amalo.dk